Over de vereniging

Verleden
Op 19 augustus 1976 werd Tennisvereniging Sla Raak Oisterwijk opgericht door een aantal enthousiaste Oisterwijkse tennisliefhebbers. Men startte met een tweetal gravelbanen, een caravan als administratief centrum en een biertent als horecagelegenheid. Na een paar jaar werd de vereniging aangemeld bij de KNLTB en kon men gaan deelnemen aan officiƫle competities en toernooien.
Enthousiasme, inzet van vele vrijwilligers, tennisplezier en gezelligheid hebben de club altijd gekenmerkt.
In 2019 zijn er drie padelbanen aangelegd op het park en werd padel ook onderdeel van de vereniging.

In de loop der jaren is Sla Raak uitgegroeid tot een vereniging met ruim 950 leden. 

Heden
Op 11 maart 2021 is tijdens de ALV besloten de naam van Tennisvereniging Sla Raak Oisterwijk te veranderen naar Sla Raak Oisterwijk - tennis & padel. Hiermee omarmen we padel nog meer binnen onze vereniging en dragen we dit ook naar buiten duidelijk uit. Sla Raak Oisterwijk is een gezellige tennis en padel vereniging waar men zich als recreatief speler snel thuis voelt. Sportief gezien wil de vereniging een positief uithangbord zijn voor Oisterwijk en omstreken. Brabantse gezelligheid en een gezonde competitieve instelling staan voorop!
De club is financieel gezond, ondanks de grote investeringen in de afgelopen jaren. Randvoorwaarde is dat ieder nieuw lid in staat moet worden gesteld tennis en/of padel te leren spelen. Hiervoor werken we samen met goede en loyale trainers van 'Bob Tennis, padel en Club services' om de techniek en spel van het tennis onder de knie te krijgen. 
Sla Raak beschikt over negen uitstekende tennis kunstgrasbanen en 5 uitstekende padel kunstgrasbanen, waardoor er bij regen nauwelijks wachttijd is en er het hele jaar getennist kan worden.
Door het jaar heen worden tal van activiteiten georganiseerd voor de jeugd en de senioren zoals interne competities, clubkampioenschappen en gezelligheidstoernooien, om bijvoorbeeld bestaande en nieuwe leden te laten integreren.

Toekomst
Tal van commissies en het bestuur zijn het hele jaar door in touw om het "bedrijf" draaiende te houden en het de leden zo aangenaam mogelijk te maken. Dat vergt veel inzet van vrijwilligers. Mocht je hieraan ook jouw steentje bij willen dragen. Laat het ons weten via [email protected].

Het Bestuur wenst je heel veel tennis- en padel plezier toe bij Sla Raak Oisterwijk.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175