Vertrouwenspersoon

Gezelligheid en een goede sfeer staan bij Sla Raak centraal.

Het is voor ons belangrijk dat we een veilige tennisvereniging zijn waar alle leden, trainers en bezoekers zich thuis voelen.

Toch zou het een keer kunnen gebeuren dat je een vervelende situatie meemaakt bij Sla Raak, waar je vervolgens last van hebt. Je kunt hierbij denken aan ongewenste omgangsvormen en seksuele intimidatie. Het kan voorkomen dat je zo’n situatie moeilijk zelf op kunt lossen en er ook niet graag mee te koop loopt. Het is dan altijd mogelijk om hiervan melding te maken bij het bestuur. Soms blijkt ook deze stap te groot te zijn. In een dergelijk uitzonderingsgeval kan een vertrouwenspersoon van de KNLTB de helpende hand bieden.

Een vertrouwenspersoon is er voor als je ergens mee zit en/of vragen hebt. De vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol en helpt jou om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning. De vertrouwenspersonen zijn geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Je kunt geen melding doen bij de vertrouwenspersoon van de KNLTB, hij of zij is er om met jou te praten en jou steun en advies te geven.

Een overzicht van de aan de KNLTB gelieerde vertrouwenspersonen kun je vinden op:
  https://www.knltb.nl/alles-over-de-knltb/regels-en-gedrag/fair-play/vertrouwenspersonen/ 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175