Competities

Bij Sla Raak Oisterwijk kan je meespelen met zowel de tennis als padel-competitie.

inschrijven voor deze competities kan je doen op : inschrijven.slaraakoisterwijk.nl

Over de tennis competitie:

Jaarlijks doen er ruim 53.000 teams mee de KNLTB competities.

Tijdens de voorjaarscompetitie spelen 200.000 competitiespelers wedstrijden en strijden met hun team voor de winst.
De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder! Ook het aantal teams in de padelcompetitie is explosief gestegen.
Ook in de winter is het in bepaalde regio's van Nederland mogelijk om mee te doen aan een Wintercompetitie, namelijk in de regio Zuid en regio Noordwest.
In verband met de Interne Winter Competitie (Tennis) bied Sla Raak Oisterwijk GEEN Tenniscompetitie aan op vrijdag avond!!

Tennis is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een wedstrijdsoort voor jou! Doe je ook mee?

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van de knltb: https://www.tennis.nl/ 


Over de padel competitie:

Padel wordt steeds groter in Nederland. Dat betekent dat de padelcompetitie ook steeds groter wordt, meer padelspelers durven de uitdaging in de competitie aan. Het aantal deelnemers blijft dus groeien. Deze groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het bouwen zijn en mee gaan spelen in de padelcompetitie. Zo wordt de padelcompetitie steeds leuker voor spelers, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt. Samen met De Nederlandse Padelbond (NPB) introduceren we in 2020 een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien. Hiermee kun je in je eigen regio en op je eigen niveau meer wedstrijden spelen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van de knltb: https://www.nlpadel.nl/ 

 

KNLTB Competitie Regelement 2019.pdf Uitgangspunten externe competitie en lotingsprocedure.pdf Wintercompetitie - Speeldata - 2020.PNG

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175