Inplannen bardienst

Alle seniorleden van Sla Raak zijn verplicht om minimaal 2 punten te halen met een bar- en/of keukendienst, dit is onderdeel van je lidmaatschap bij Sla Raak. Het doel hiervan is dat we het Paviljoen op alle gewenste tijden open kunnen houden.

Leden van Sla Raak die tussen 70 en 75 jaar bij Sla Raak moeten 1 punt per jaar behalen.

Er zijn verschillende diensten die je kunt boeken via de KNLTB-app/ Club/ Diensten, alle diensten gelden als 1-punt behalve de diensten die worden ingezet met evenementen Dienst 5 (van 22:00 tot 01:00 uur) deze dienst telt voor 2-punten. Met ingang van 2022 is besloten om de avond diensten van 19:30 tot 23:30 met twee personen te draaien, de reden is dat het veiliger is voor degene die moet afsluiten en in de avonden is het ook drukker met de padel banen erbij. Na het inplannen ontvang je een e-mail met de bevestigen en kort voordat de dienst is krijg je nog een herinnering.

Het huidige KNLTB-systeem kent ons mogelijkheden toe om een puntensysteem uit te rollen. We willen vrijwilligers minder bardiensten laten draaien. Alle vrijwilligers die een jaartaak hebben, worden vrijgesteld van beide bardiensten en alle andere vrijwilligers worden vrijgesteld van 1 bardienst. Alle overige bardiensten mogen laatstgenoemde vrijwilligers inplannen tijdens hun eigen activiteit (bijv. eigen toernooi die ze organiseren).

Wanneer je jezelf of automatisch bent ingedeeld ontvang je voor je dienst de barzak met daarin de sleutel en instructies. Bij een dubbele dienst kan dit dus ook bij je collega zijn, wanneer je een dienst van iemand overneemt (aansluitend) dan is de barzak in het Paviljoen.

Mocht je gedurende het jaar verhuizen, stuur dan ook een verhuisbericht naar [email protected] zodat we de barzak ook naar je nieuwe adres laten brengen.

Mocht je onverhoopt toch je dienst niet kunnen draaien dan is het verplicht om zelf vervanging te regelen door een betaalde bardienst in te zetten (zie lijst) of met een ander lid te ruilen. Wanneer je dit hebt geregeld dan geef je de wijziging door aan [email protected]

Het niet opkomen dagen van een bar en/of keukendienst veroorzaakt niet alleen grote problemen bij de organisatie van de bardiensten het levert je ook een boete van € 60,00 op die automatisch wordt geïncasseerd door de penningmeester.  

Contact met de Barcommissie:
E-mail (vragen over bardienst draaien en diensten planner): [email protected]
E-mail (overige vragen): [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175