Clubkampioenschappen Junioren

Ieder jaar word er door onze junioren gestreden om de beste te zijn tijdens de Sla Raak Clubkampioenschappen

Er word gespeeld op sterkte en daarom tellen je partijen NIET mee voor je KNLTB rating (DSS).

Ook ‘oranje’(3/4 veld) spelers mogen meedoen. Selectiespelers zijn verplicht om deel te nemen aan het enkelspel. Hiervoor dienen ze zelf in te schrijven.

De aanvang van de wedstrijden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is vanaf 16.00 uur tot 19.415 uur. Op woensdag van 13.30 uur tot 19.45 uur en in het weekend vanaf 10.00 uur. Als je op de middelbare school zit en 16.00 uur niet haalt dan dien je dat in je verhinderingen op te geven! Iedere speler wordt minimaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd verwacht. Je meldt je bij binnenkomst aan de wedstrijdtafel. Elke deelnemer die zonder bericht niet komt opdagen, geeft automatisch de partij een walk-over. Bij aanvang van het toernooi kun je op www.toernooi.nl zien wanneer je moet spelen. Houdt deze website gedurende het toernooi goed in de gaten. Je ontvangt vooraf een mail op je eerste speeldag.

In het finaleweekend moet je kunnen spelen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de finales op zaterdag of op zondag gespeeld.

!! verzoek aan ouders!!

Zonder hulp van ouders kunnen we dit evenement niet tot een succes maken. Geef je dus op om een tafeldienst te draaien. Je hoeft tijdens een tafeldienst alleen maar te zorgen dat de kinderen de ballen krijgen, een baan toewijzen en de uitslag noteren. Het is dus niet moeilijk maar wel belangrijk om te doen! Een tafeldienst duurt 2 a 3 uurtjes. Je kunt je opgeven voor een tafeldienst door een e-mail te sturen naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175