Lidmaatschap

Inschrijven als jeugdlid bij Sla Raak verloopt geheel digitaal via de knop .

Jeugdleden kunnen kiezen tussen drie verschillende vormen van lidmaatschap:


Jeugdlidmaatschap Jeugdleden met een basis lidmaatschap kunnen vrij gebruik maken van de banen. Daarnaast hebben ze kosteloos toegang tot alle activiteiten die Sla Raak organiseert voor de jeugd, waaronder de maandelijkse Toss, het Jong Belegen dubbeltoernooi met familieleden en het Glow in the Dark toernooi.

Bij het basis lidmaatschap is training niet inbegrepen. Als je toch gebruik wilt maken van de trainingsmogelijkheden dien je die zelf te regelen. Voor de training van zowel tennis als padel maakt Sla Raak gebruik van BOB Tennis Padel en Club Services. Inschrijving en betaling van de training gaat rechtstreeks via de tennis- en padelschool. Via onderstaande link kun je je inschrijven voor een training naar je keuze:  

Let op: Het verenigingsjaar voor jeugdspelers met een basis jeugdlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie bij aanmelding voor het lopende verenigingsjaar na 1 januari bedraagt 100%, vanaf 1 april tot 1 juli: 75%, van 1 juli tot 1 oktober 50%, daarna 25%.

Tennis Alles-in-één Jeugdleden met een Tennis Alles-in-één lidmaatschap kunnen net als bij het basis lidmaatschap vrij gebruik maken van de banen en hebben ook kosteloos toegang tot alle activiteiten die Sla Raak organiseert voor de jeugd, waaronder de maandelijkse Toss, het Jong Belegen dubbeltoernooi met familieleden en het Glow in the Dark toernooi.

Bij het Tennis Alles-in-één lidmaatschap zijn ook training en competitie inbegrepen. Je krijgt het hele jaar door wekelijks les, met uitzondering van de vakantieperioden. Dit komt neer op 34 lessen per jaar Voor de tennistraining maakt Sla Raak gebruik van BOB Tennis Padel en Club Services. Voor de inschrijving van de training krijg je van de tennisschool ieder seizoen een e-mail met een link naar het online inschrijfformulier. Als je naast de standaard trainingen nog extra training wilt regelen, dan kun je dat doen via https://bobtennis.nl 

Met het Tennis Alles-in-één lidmaatschap verbind je je aan het spelen van competitie in het voorjaar en in het najaar. De Jeugdcommissie schrijft je daar automatisch voor in. Omdat je uitkomt voor Sla Raak krijg je van ons daarvoor een t-shirt van The Indian Maharadja voorzien van ons logo. Iedere twee jaar ontvang je een nieuw shirt. Van de Jeugdcommissie ontvang je een mail hoe je je t-shirt kunt passen en bestellen. Mocht je ook in de zomer en/of de winter competitie willen spelen, dan kun je je daarvoor opgeven bij de Jeugdcommissie.

Let op: Het verenigingsjaar voor jeugdspelers met een Tennis Alles-in-één lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 30 september. Het is alleen mogelijk om tussentijds in te stromen in april. Dan bedraagt het lidmaatschap voor het lopende verenigingsjaar 50%.  

Padel Plus Jeugdleden met een Padel Plus lidmaatschap kunnen net als bij het basis lidmaatschap vrij gebruik maken van de banen en hebben ook kosteloos toegang tot alle activiteiten die Sla Raak organiseert voor de jeugd, waaronder de maandelijkse Toss, het Jong Belegen dubbeltoernooi met familieleden en het Glow in the Dark toernooi.

Bij het Padel Plus lidmaatschap is ook de training inbegrepen. Je krijgt 30 lessen per jaar.  Voor de padeltraining maakt Sla Raak gebruik van BOB Tennis Padel en Club Services. Voor de inschrijving van de training krijg je van de tennisschool ieder seizoen een e-mail met een link naar het online inschrijfformulier. Als je naast de standaard trainingen nog extra training wilt regelen, dan kun je dat doen via https://bobtennis.nl 

Door een tekort aan padel spelers is het op dit moment nog niet mogelijk om voor padel competitie te spelen.

Het verenigingsjaar voor jeugdspelers met een Padel Plus lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 30 september. Het is alleen mogelijk om tussentijds in te stromen in april. Dan bedraagt het lidmaatschap voor het lopende verenigingsjaar 50%.  

Als je kind zowel tennis als padel wil beoefenen, is dat natuurlijk mogelijk. Neem daarvoor contact op met de Jeugdcommissie via [email protected]. Bij de Jeugdcommissie kun je aangeven voor welke sport je kind zich heeft opgegeven en welke sport hij/zij aanvullend wil doen. De Jeugdcommissie zal je kind voor beide sporten indelen.

Voor de inschrijving van de training van de eerstgekozen sport krijg je van de tennisschool ieder seizoen een e-mail met een link naar het online inschrijfformulier. Voor de tweede sport kun je zelf inschrijven via https://bobtennis.nl   

Afmelding
Mocht je in de toekomst om welke reden dan ook willen stoppen met tennis of padel stuur dan tijdig een e-mail aan de [email protected].

Als de jeugdspeler een basis lidmaatschap heeft stuur je een e-mail uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar.

Als de jeugdspeler een Tennis Alles-in-één of Padel Plus lidmaatschap heeft, stuur je een e-mail uiterlijk voor 1 mei. Je abonnement stopt dan per 1 oktober van hetzelfde jaar.
Als je voor 1 oktober een email stuurt, dan stopt je abonnement per 1 april van het jaar erop.

Let op: Als de jeugdspeler competitie speelt, zit hier in verband met aanmelden voor de KNLTB tenniscompetitie helaas een langere opzegperiode aan. Voor vragen kun je contact opnemen met de Jeugdcommissie via [email protected].    

Stichting Leergeld Oisterwijk Ouders die de contributie niet (volledig) kunnen voldoen, kunnen contact opnemen met Stichting Leergeld Oisterwijk (https://www.leergeldoisterwijk.nl). Stichting Leergeld zet zich in voor kinderen uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk, zodat zij ondanks een mogelijk financieel knelpunt toch kunnen meedoen op school, met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming. De contributie aan Sla Raak wordt dan rechtstreeks vanuit Stichting Leergeld overgemaakt naar onze vereniging. Stichting Leergeld werkt in alle gevallen vertrouwelijk en met respect voor privacy. Als je gebruik wilt maken van Stichting Leergeld is het wel belangrijk dat je een aanvraag doet voor de aanvang van het nieuwe sportseizoen: https://www.leergeldoisterwijk.nl/#direct-aanvragen. !!!Elk seizoen dien je een nieuwe aanvraag te doen!!! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175