GRATIS naar theatervoorstelling; 'Kom op nou jongens!'

25 januari 2024


Gezellige avond voor ouders en coaches 

Kinderen presteren bij de sportclub en op school het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 8 maart 2024 in Oisterwijk te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.positiefcoachen.nl/oisterwijk.  

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.  

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is.

Ook leuk en interessant voor de coaches en trainers. 

Op vrijdag 8 maart 2024 is ‘Kom op nou jongens!’ in Oisterwijk te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).  

De uitvoering is in theater Tiliander, van 19.30 tot circa 20.45 uur. Aangeboden door Natuurlijk Gezond Oisterwijk. Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.positiefcoachen.nl/oisterwijk.

Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen! Tot 8 maart! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellig uitje van met z’n allen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175