Barweetjes

Assortiment

Tijdens de wintermaanden, wordt het assortiment aangepast. Ook de weersomstandigheden en de bezettingsgraad, hebben invloed op de voorraad. Om bederf te voorkomen, is er van bepaalde producten, maar een beperkte voorraad, of worden ze zelfs niet in het assortiment opgenomen. Graag uw begrip hiervoor.

Keuken

De keuken is alleen geopend tijdens evenementen, toernooien en sommige competities. De openingstijden worden in overleg met de evenementencommissie(s) bepaald.

Keukendiensten

Seniorleden kunnen in plaats van een bardienst ook een keukendienst draaien. De wijze van (automatisch) inplannen werkt hetzelfde als een bardienst. Ook is een gecombineerde bar -/keukendienst mogelijk.
Soms kiezen we ervoor een keukendienst in te vullen door jeugdleden van onze vereniging die zich hiervoor hebben aangemeld. Zij krijgen hier een vergoeding voor. Interesse? Vanaf 15 jaar kun jij je aanmelden via  [email protected]

Vrijwilliger

De barcommissie kan altijd een “helpend handje” gebruiken. Wil je tijdens evenementen, als tijdelijke vrijwilliger, de barcommissie ondersteunen, neem dan contact op met Ton Heijkants [email protected] 

Heb je een idee

Wil je graag je mening delen of heb je een voorstel, laat het dan even weten via een mailtje naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175